Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Πνίγηκε από τα σκουπίδια η πόλη την εβδομάδα που μας πέρασε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκουπίδια έχουν διασκορπιστεί στην πόλη, έπειτα από τους νοτιάδες που έπληξαν την Κρήτη, αλλά και το Ρέθυμνο σε συνδυασμό με την αφρικάνικη σκόνη. Η επόμενη μέρα έπειτα από τον ισχυρότερο νοτιά της εβδομάδας έδειχνε να είναι αρκετά δυσβάσταχτη στο Ρέθυμνο, αφού τύγχανε να συμπίπτει και με την απεργία των εργαζομένων καθαριότητας του Δήμου.

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Πέρα από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικράτησε την εβδομάδα που πέρασε, ο όγκος απορριμάτων που είχε συσσωρευτεί από την απεργία των εργαζομένων καθαριότητας εξαπλώθηκε σε δρόμους, πεζοδρόμια, αλλά και… στα μπαλκόνια σπιτιών.

Η απεργία έληξε έπειτα από 4 μέρες και η αποκομιδή των απορριμάτων ξεκίνησε από τις πρώτες κιόλας πρωινές ώρες.Από την άλλη, οι δρόμοι, θα είναι λίγο πιο δύσκολο να καθαρίσουν εντελώς, αφού ένας μεγάλος όγκος απορριμάτων διασκορπίστηκε ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία της πόλης.

Το θετικό είναι ότι τελείωσαν τα δύο αυτά μαρτύρια που επιβάρυναν τους κατοίκους του Ρεθύμνου, όμως θα χρειαστεί μια σχετική υπομονή, ώστε να επανέλθει η πόλη στα φυσιολογικά της επίπεδα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap