Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σήμερα το Ρέθυμνο λέει το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Χνάρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
9 Ιανουαρίου 2026 - 10:55

Τελευταίο αντίο στον Βασίλη Χνάρη στον Πρίνο Ρεθύμνου

Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Χνάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ο θάνατός του προκάλεσε έντονη συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Σήμερα, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026, συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν για να τον αποχαιρετήσουν. Η θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Τίτου, στην κοινότητα του Πρίνου.

Το πρόγραμμα της εξοδίου ακολουθίας

Οι οικείοι του έχουν ορίσει τις λεπτομέρειες για τη σημερινή συνάντηση μνήμης στον τόπο καταγωγής του.

Ώρα και σημείο συνάντησης

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σορός του Βασίλη Χνάρη θα βρίσκεται εντός του Ιερού Ναού από τις 14:00 το μεσημέρι. Η νεκρώσιμος ακολουθία έχει οριστεί να ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, στις 15:00.

Διαδικασία ταφής

Μετά το πέρας της ακολουθίας, θα γίνει η εκφορά της σορού προς το τελευταίο σημείο ανάπαυσης. Η ταφή του 61χρονου εκλιπόντος θα διεξαχθεί στο κοιμητήριο του χωριού Πρίνος στο Ρέθυμνο.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ