Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σημαντικές παρεμβάσεις στα νεκροταφεία του Ρεθύμνου

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

νεκροταφείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
28 Shares

Με σεβασμό στις οικογένειες όσων συμπολιτών μας δεν είναι πια κοντά μας, ο Δήμος Ρεθύμνης ξεκινά άμεσα έργα ανάπλασης και εξωραϊσμού των νεκροταφείων σε ένα μεγάλο αριθμό οικισμών του. 

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης, αποκαταστάσεων, συμπληρώσεων και εξωραϊσμού στα νεκροταφεία των τοπικών κοινοτήτων Κυριάννας,  Χαρκίων, Καστέλλου, Καβουσίου, Αστερίου, Χαμαλευρίου, Μυριοκεφάλων, Ελεύθερνας , Άνω Βαλσαμόνερου,   Καπεδιανών,  Βιράν Επισκοπής (Έρφων), Γωνιάς, Πίκρη, Γερανίου και  Πρινέ. 

Το έργο με προϋπολογισμό 140.000 € θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δήμου (ανταποδοτικά τέλη Νεκροταφείων) και οι εργασίες που επιλέχθηκαν αντανακλούν τα αιτήματα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων στο Δήμο.

Στις  εργασίες  περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, ο ευπρεπισμός εισόδων, η αποκατάσταση δαπέδων, η κατεδάφιση παλιών τάφων και κατασκευή  νέων, η επίστρωση διαδρόμων, ο καθαρισμός από υφιστάμενους  χωμάτινους  όγκους, η επισκευή και συντήρηση οστεοφυλακείων και βελτίωση ή αποκατάσταση περιφράξεων. 

νεκροταφείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap