Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Στο λιμάνι του Ρεθύμνου για ένα μήνα το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο «Silver Wind»

Δημοσιεύτηκε

στις

κρουαζιερόπλοιο Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
259 Shares

Στο λιμάνι του Ρεθύμνου -που θα αποτελεί έναν από τους καλοκαιρινούς του προορισμούς- ελλιμενίσθηκε από τις προηγούμενες ημέρες το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Wind, το οποίο θα παραμείνει μέχρι τον Φεβρουάριο, ξεκινώντας τότε τα δρομολόγια του σε λιμάνια της Μεσογείου.

Το θηριώδες κρουαζιερόπλοιο -που είναι ορατό από κάθε γωνιά της πόλης- συνδυάζει την πολυτέλεια με την αναψυχή, ενώ το κόστος της κρουαζιέρας 7 εβδομάδων που πραγματοποιεί, ανέρχεται σε περίπου 9 χιλιάδες ευρώ το άτομο.

Το κρουαζιερόπλοιο Silver Wind ανήκει στην εταιρία Silversea, με έδρα την Βόρεια Αμερική και σημαία Μπαχάμες.

Το προηγούμενο καλοκαίρι το Silver Wind επισκέφθηκε τρεις φορές το Ρέθυμνο. Ειδικότερα το κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 155 μέτρα, με πλήρωμα στην παρούσα φάση 89 ατόμων από διάφορες χώρες και 364 επιβάτες, ενώ πραγματοποιεί κρουαζιέρες μεταξύ άλλων σε διάφορα λιμάνια της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Το λιμενικό ταμείο Ρεθύμνου με γνώμονα πρωτίστως την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και την εξασφάλιση της δέσμευσης ότι το ρεθυμνιώτικο λιμάνι θα έχει ισχυρή παρουσία στο δίκτυο των λιμανιών που επισκέπτεται, «άναψε» το «πράσινο φως» για τον ελλιμενισμό του, ποντάροντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Κατά την παραμονή του στο Ρέθυμνο, το πλήρωμα θα μπορεί να κάνει τις αγορές του από τις επιχειρήσεις της πόλης, ενώ δύο ακόμα πολυτελή κρουαζιερόπλοια της ίδιας εταιρίας έχουν ελλιμενιστεί στο λιμάνι της Σούδας για επίσης ένα μήνα.


κρουαζιερόπλοιο Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap