Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο – Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σεμινάριο στις Πρώτες Βοήθειες πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο Σπίτι του Πολιτισμού απο τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνης και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού ενημέρωσαν τους πολίτες που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα για τα τηλέφωνα που καλούν για πρώτες βοήθειες, όπως και για τις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού μας, καθώς επίσης και για το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που δεν νιώθουμε καλά.

Παράλληλα, έδειξαν ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουμε για να σώσουμε κάποιον που βρίσκεται σε κίνδυνο, έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας.

Στη συνέχεια με την βοήθεια μια εθελόντριας έδειξαν τι κάνουμε σε περίπτωση που ένα άτομο έχει χάσει τις αισθήσεις από άγνωστο λόγο.

Στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού και έλυσαν απορίες.

Δείτε τα βιντεο του Daynight.gr:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version