Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Σε λίγο καιρό νέο γυμναστήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο γυμναστήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου

Έχει πληρωθεί και ολοκληρωθεί κατά κάτι παραπάνω από το ήμισυ το νέο κλειστό γυμναστήριο και προπονητήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου μετά από παράταση που είχε λάβει ο εργολάβος από το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου. Το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου, αφού δεν αναμένεται να δοθούν εκ νέου περαιτέρω χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωσή του.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο νέο γυμναστήριο στα Περιβόλια Ρεθύμνου με τον εργολάβο να προσπαθεί να είναι εμπρόθεσμος, αφού δεν προβλέπεται νέα παράταση των εργασιών. Την ίδια ώρα ολοκληρώνονται έτερες παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές του δήμου Ρεθύμνου μετά από αδράνεια ετών στον τομέα των υποδομών άθλησης.

Οι νέες εγκαταστάσεις αναμένεται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ανατολικών προαστίων του Ρεθύμνου, αλλά και αθλημάτων που μέχρι στιγμής δε διαθέτουν επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ για την υποστήριξη του έργου διανοίχτηκαν και νέες οδοί.

Παράλληλα, ολοκληρώνονται και οι παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου επί της πλατείας 4 μαρτύρων, ενώ έχουν γίνει έργα και στα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου της πόλης σε Μισίρια και Σοχώρα.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

Πηγή: cretedoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version