Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 47χρονος ρεθυμνιώτης τραυματίας από τροχαίο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 47χρονου ρεθυμνιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην εθνική οδό στο ύψος του Αδελιανού Κάμπου.

Ήταν συγκινητική και η ανταπόκριση του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για το αίμα, που χρειάστηκε για τον 47χρονο και οι γιατροί αισιοδοξούν για την εξέλιξη της υγείας του.

Η οικογένεια του τραυματία κάνει έκκληση σε όποιον ήταν μάρτυρας ή γνωρίζει στοιχεία για το πώς σημειώθηκε το τροχαίο να επικοινωνήσει μαζί της, προκειμένου να είναι εφικτή η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των τραυμάτων που 47χρονου από τους γιατρούς. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει και με το GOODnet.gr στο news@goodnet.gr ή στο facebook στο https://www.facebook.com/goodnet.gr.3/.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version