Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σε εγρήγορση και συστράτευση για το «Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων» καλεί ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

στρατόπεδο Ρεθύμνου

Ανακοίνωση για τη φημολογούμενη κατάργηση του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Ρέθυμνο, εξέδωσε ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου «ΣΥΝΠΟΛΙΣ», καλώντας σε εγρήγορση και συστράτευση την τοπική κοινωνία.

Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής;

«Επανήλθε για ακόμη μια φορά, το ζήτημα κατάργησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, στο Ρέθυμνο, το μοναδικό ΚΕΝ στη Κρήτη.

Πρόκειται, εάν και εφόσον επιβεβαιωθεί και ευσταθούν οι πληροφορίες, από την στρατιωτική ηγεσία και του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για μια εξέλιξη που θα πλήξει εκατοντάδες οικογένειες στην Κρήτη, καθώς όλοι οι Κρητικοί νεοσύλλεκτοι αναγκαστικά θα παρουσιάζονται σε Κέντρα Εκπαίδευσης της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Αποτελεί μείζον θέμα για ολόκληρο το νησί, γι’ αυτό απαιτείται η εγρήγορση και η συστράτευση όλων των αρχών και θεσμικών φορέων της Κρήτης, για να αποφευχθεί μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη.

Αυτός είναι ο νεαρός αξιωματικός που ξετρέλανε τις Ρεθυμνιώτισσες!

Ας ελπίσουμε, πως και αυτή τη φορά, όπως και τις προηγούμενες (2012, 2018), δεν θα υλοποιηθεί η επιχειρούμενη κατάργηση του μοναδικού Κ.Ε.Ν στην Κρήτη, πάντα με την σθεναρή αντίδραση και την έντονη διαμαρτυρία τόσο των τοπικών φορέων, όσο και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ