Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Χάρηκαν με την καρδιά τους το 4ο Κυνήγι Θησαυρού στα Ρούστικα! ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Όλοι γνωρίζουμε το κυνήγι θησαυρού στο Ρέθυμνο που γίνετε κάθε χειμώνα ή άνοιξη, μάλιστα φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ και εντάχθηκε στο βιβλίο Guinness.

Από την άλλη, το Ρέθυμνο φαίνεται να είναι τόσο εξοικειωμένο με το κυνήγι του θησαυρού που για 4η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε παιχνίδι στα Ρούστικα και μάλιστα στην καρδιά του Αυγούστου.

Την Κυριακή που πέρασε πραγματοποιήθηκε το 4ο Κυνήγι θησαυρού στα Ρούστικα με μεγάλη επιτυχία και πολύ χιούμορ. Συμμετείχαν 6 ομάδες από τα Ρούστικα με 200 άτομα στο σύνολο κυνηγών και διοργανωτών μαζί.

Η ομάδα που διοργάνωσε το φετινό παιχνίδι «Το στενό το Νόλη», έτσι η ιστορία έχει… ο Νόλης ο Ρουστικιανός, αρχαιολόγος και διάσημος, στα 100 έτη της ηλικίας του έδωσε κάποιους γρίφους στις ομάδες ώστε να περάσουν τις δοκιμασίες που χρειαζόταν για να φτάσουν στο θησαυρό.

Οι δοκιμασίες ήταν αρκετά χιουμοριστικές και χορταστικές θα λέγαμε ώστε να μείνουν αξέχαστες, αφού οι κυνηγοί χρειάστηκε να πλύνουν τα πόδια τους σε γούρνα αλλά και να φάνε μακαρόνια χωρίς χέρια.

Παρ’ όλες τις δύσκολες αναμετρήσεις η ομάδα των Τσιριμπιμπιμ κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να γίνει η νικητήρια ομάδα για τη φετινή χρονιά, αλλά και η διοργανώτρια του 5ου Κυνηγιού στα Ρούστικα την επόμενη χρονιά.

Δεύτερη έρχονται οι «Κατεργάρηδες», τρίτοι οι «For ever young», τέταρτοι οι «Παλαίμαχοι», πέμπτοι οι «Αργοπορημένοι» και τελευταίοι και καταϊδρωμένοι ακόμη και από τους αργοπορημένους η «Τρελοσυμμορία».

Παρ’ όλο που υπήρξε μόνο μια νικητήρια ομάδα φάνηκε να το ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι διοργανωτές που προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι όσο πιο διασκεδαστικό γινόταν.

Στο τέλος του κυνηγιού γλέντησαν και χόρεψαν όλοι οι συμμετέχοντες στην πλατεία του χωριού για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τα Ρούστικα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap