Ρέθυμνο
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Ρέθυμνο – Σε εστιατόριο, ξενοδοχείο ή νυχτερινό κέντρο;
Στο Ρέθυμνο έχουν ήδη δημιουργηθεί τα menu, οι προτάσεις και οι τιμές που θα δελεάσουν όσους θέλουν να το ρίξουν λιγάκι έξω!
Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και οι περισσότερες παρέες έχουν ήδη καταλήξει για το πού θα περάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
Εκτός από τον πατροπαράδοτο τρόπο μέσα σε κάποιο σπίτι, πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να βγουν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία ή νυχτερινά κέντρα.
Για το λόγο αυτό στο Ρέθυμνο έχουν ήδη δημιουργηθεί τα menu, οι προτάσεις και οι τιμές που θα δελεάσουν όσους θέλουν να το ρίξουν λιγάκι έξω!
Η πιο απλή και προσιτή πρόταση αφορά σε γνωστά εστιατόρια της πόλης που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα γιορτινού menu με ξεχωριστά πιάτα και ελκυστικές τιμές. Εδώ κυριαρχούν προτάσεις όπως χειροποίητο ψωμί χαρούμι, ταρ ταρ αρνιού και κρέμα ξινόχοντρου μαζί με διαλεχτά γιορτινά κρασιά. Υπολογίζεται ότι μια τέτοια επιλογή κυμαίνεται στα 45 – 55 ευρω/ άτομο
Μια δεύτερη επιλογή, είναι η επίσημη έξοδος σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μαζί με τις ειδικές γαστρονομικές προτάσεις που είθισται να υπάρχουν. Σε ένα από τα μεγάλα κεντρικά ξενοδοχεία του Ρεθύμνου, η τιμή του μενού για ένα άτομο συνήθως ορίζεται στα 90 – 100 ευρώ.
Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που ενδέχεται να προτιμήσουν να ζήσουν στο έπακρο το γιορτινό κλίμα και να το συνδυάσουν μαζί με διαμονή σε ειδική σουίτα. Η τιμή για μια σουίτα αυτή την περίοδο μπορεί να ξεκινήσει από 90 ευρώ και να φτάσει μέχρι και τα 300 ευρώ.
Όσοι επιλέξουν το ποτό αντί του φαγητού ή του ξενοδοχείου και θελήσουν να περάσουν το ρεβεγιόν τους σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, η τιμή της φιάλης ξεκινά από τα 90 ευρώ.
Η τιμή βέβαια διαφέρει ανάλογα με το είδος της μουσικής: αν μιλάμε για κρητική μουσική ή για λαϊκή ορχήστρα, η τιμή της φιάλης μπορεί να φτάσει και την τιμή των 200 ευρώ.
Τέλος, εάν υπάρχει και μαγαζί με “ πρώτο όνομα – δημοφιλή επώνυμο λαϊκό τραγουδιστή ή τραγουδίστρια”, τότε η special φιάλη ξεκινά από 250 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 300 ευρώ!
Όπου κι αν αποφασίσετε να το γιορτάσετε, εμείς σας ευχόμαστε να το διασκεδάσετε με την ψυχή σας (και να μην πιάσετε τιμόνι αν το… τσουγκρίσετε λίγο παραπάνω!).

-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες πριν
Ξέσπασε η Γλυκερία: «Πάτε καλά ρε; Εμένα κινδυνεύει η ζωή μου και εσείς για δύο λεπτά δημοσιότητας μας ξεφτιλίζετε;»
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Νέο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο: Εντυπωσιακή εκκίνηση για τη σύνδεση Ρεθύμνου – Μήλου – Πειραιά
-
PLUS +3 ημέρες πριν
Μια Κρητικιά στον Εκατομμυριούχο – Δείτε πως τα πήγε
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Πένθος στα Ανώγεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νικόλαος Καράτζης