Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Όλο το Ρέθυμνο μια γιορτή! Δείτε τις εκδηλώσεις της εβδομάδας

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο

Δυναμικά συνεχίζει η τελευταία εβδομάδα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 επί της οδού Αρκαδίου στις 19:00- 21:00, με την εκδήλωση «Ο Μάγος ΤεΤέλος και η Βοηθός του σε μια παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους». Μια εκπληκτική παράσταση για όλη την οικογένεια στην καρδιά της πόλης μας. Μαζί τους το ζωντανό χριστουγεννιάτικο δεντράκι ξεσηκώνει τους περαστικούς με τα καμώματά του και τις γιορτινές μελωδίες του.

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 σας περιμένουμε στην περιοχή της Παιχνιδοχώρας στις 12:00-14:00 στην εκδήλωση «Christmas color mania! Μια πινελιά, μια ζωγραφιά πάνω στου κόσμου τον καμβά…» Πολλά μικρά καβαλέτα θα στηθούν και θα περιμένουν τους μικρούς καλλιτέχνες να δημιουργήσουν με την καρδιά τους. Έργα που μετά την εκδήλωση θα σταλούν να φιλοτεχνήσουν διάφορες παιδιατρικές κλινικές της χώρας. Ακόμη, όσα παιδιά επιθυμούν, μπορούν μέσα από την ζωγραφιά τους να ανταλλάξουν αλληλογραφία με παιδιά που νοσηλεύονται, στέλνοντας ευχές και μηνύματα αγάπης.

Την Κυριακή  29 Δεκεμβρίου 2019  στην αγορά της Καλλιθέας  στο ύψος  Βιό  στις 12:00 – 14:00, ο Τροχός της Τύχης  περιμένει και σένα να παίξεις και που ξέρεις; Nα κερδίσεις!  Κερνάμε μαλλί της γριάς και φωτογραφιζόμαστε με το σκανταλιάρικο Μίνιον!

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 έξω από  Μουσείο Λότζια στις  12:30 – 14:30, με την εκδήλωση «Στην αγκαλιά του Άη Βασίλη». Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, καιρός να επισκεφτούμε τον αγαπημένο Άγιο, να δώσουμε το γράμμα μας και να παίξουμε με τον Ρούντολφ ! Τα ξωτικά θα κεράσουν και ζεστή κανελάδα, μην λείψει κανείς!!

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 επιστρέφει ξανά στην πόλη μας ο Άγιος Βασίλης της Περιηγητικής , σε συνεργασία με τον Εμπορικού Σύλλογο Ρεθύμνου, συνοδευόμενος από τις εορταστικές μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρεθύμνου. Σας περιμένουμε όλους για να κλείσουμε όμορφα την χρονιά στις 12:30 το μεσημέρι, με σημείο αφετηρίας στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ