Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 1.038.554€ για τρία σημαντικά έργα

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Την έγκριση χρηματοδότησης τριών σημαντικών έργων συνολικού Προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου τριάντα οχτώ χιλιάδων Ευρώ (1.038.554 €) εξασφάλισε ο Δήμος Ρεθύμνης από το Πρόγραμμα Π,Ε.Π. Κρήτης. Σύμφωνα με απόφαση της Διαχειριστής Αρχής της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία αναρτήθηκε σήμερα (29/12/20), οι ολοκληρωμένες προτάσεις που κατέθεσε ο Δήμος Ρεθύμνης, αξιολογήθηκαν θετικά με αποτέλεσμα να ενταχθούν στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του ΠΕΠ Κρήτης και να υλοποιηθούν τα εξής έργα: 

  • Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, Πρ/μου : 490.000 €
  • Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, Πρ/μου 434.000 €
  • Ψηφιοποίηση και προβολή του αρχείου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου,  Πρ/μου 114.554,42 €.

Σε ότι αφορά το έργο της ψηφιοποίησης του πλούσιου υλικού που διαθέτει η Βιβλιοθήκη, σημειώνεται ότι θα υλοποιηθεί μέσω Προγραμματικής Σύμβασης που θα συναφθεί μεταξύ Δήμου Ρεθύμνης και Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου.
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη θετική αυτή εξέλιξη στις  διεκδικήσεις του Δήμου Ρεθύμνης και εξήρε το έργο των υπηρεσιών του Δήμου και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για τη συνεργασία τους  στην σύνταξη των προτάσεων του Δήμου Ρεθύμνης, με επάρκεια και αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας στο Ρέθυμνο έργα που υπηρετούν την προστασία του Περιβάλλοντος και τον εκσυγχρονισμό βασικών δομών του Ρεθύμνου. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ