Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Απίστευτα πράγματα στο Ρέθυμνο: Μαζεύτηκαν 20 άτομα σε βίλα για να παίξουν… ζάρια!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπαράζ συλλήψεων από την τοπική ΕΛ.ΑΣ στο Ρέθυμνο μετά από σχετική καταγγελία για μάζωξη σε βίλα.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο το βράδυ της Τετάρτης (13/1) διαπίστωσαν πως παρέα 20 ατόμων είχε συγκεντρωθεί στην πολυτελή κατοικία και έπαιζε ζάρια.
Όπως αναφέρει το ekriti, όλοι τους οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο ενώ τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορονοϊού (μη χρήση μάσκας και άσκοπης μετακίνησης).
Στον διαχειριστή της βίλας όπου είχε συγκεντρωθεί η πολυμελής παρέα βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε συλληφθεί ξανά στις 27 Δεκεμβρίου του 2020 πάλι για τον ίδιο λόγο. 
Πρόστιμο 3.000 ευρώ βεβαιώθηκε και σε ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου στο Ηράκλειο ο οποίος μετά από σχετικό έλεγχο, βρέθηκε να λοιτουργεί την επιχείρησή του.
 

Πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις

Την ίδια ώρα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Την Τετάρτη (13/1) στην Κρήτη βεβαιώθηκαν 91 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις. Τα πρωτία κατέχει και πάλι το Ηράκλειο όπου βεβαιώθηκαν συνολικά 42 παραβάσεις. Στα Χανιά είχαμε 20 παραβάσεις, 27 στο Ρέθυμνο και 2 στο Λασίθι.
Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις. Συγκεκριμένα: 7 στα Χανιά, 11 στο Ρέθυμνο, 18 στο Ηράκλειο και 5 στο Λασίθι.
Φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap