Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Δεν περιγράφουμε άλλο! Δείτε το ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ βίντεο που γυρίστηκε ποτέ για το Ρέθυμνο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λένε πως αν έχεις έτοιμη την πρώτη ύλη, όλα τα άλλα είναι εύκολα…. Κάτι που ισχύει εν μέρει με το καταπληκτικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε σε λίγο.

Και λέμε «εν μέρει», διότι ναι μεν η πρώτη ύλη, η πόλη του Ρεθύμνου δηλαδή, αρκεί για να σου μεταδώσει μπόλικες νότες ομορφιάς, αλλά αν όλο αυτό δεν συνδυαζόταν με το μεράκι και τις ικανότητες του δημιουργού του βίντεο, τότε σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα τόσο άρτιο κι όμορφο αποτέλεσμα!

Ο λόγος, λοιπόν, για το μοναδικό σε σκέψη και σε εκτέλεση βίντεο, διάρκειας δύο περίπου λεπτών, που μας ξεναγεί στην πανέμορφη πόλη μας, το Ρέθυμνο: από την Παλιά Πόλη και το Ενετικό λιμάνι, στο φρούριο της Φορτέτζας και το παραλιακό μέτωπο. Τα μαγαζιά, οι εκκλησιές, οι άνθρωποι…

 

Ας πάψουν τα λόγια κι ας μιλήσει η εικόνα:

 

Η μοναδική αυτή δημιουργία, με τις καθαρές και εναέριες λήψεις, αποτελεί δημιουργία του Apollon St., o οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Κατά καιρούς, έχει δημιουργήσει υλικό που προμοτάρει με τον καλύτερο τρόπο το Ρέθυμνο (και όχι μόνο), ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως το μεράκι του χτύπησε… ταβάνι!

Στην οπτικοακουστική αυτή βόλτα του, όπως ενδεχομένως θα παρατηρήσατε τον συντροφεύει διακριτικά η Αθηνά Τσικιντίκου! Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρεθύμνου με τον συνδυασμό «Νέα Αντίληψη» του Γιώργη Μαρινάκη, έδωσε την ιδέα να φτιαχτεί το συγκεκριμένο βίντεο προκειμένου να δείξει το Ρέθυμνο μέσα από τα δικά της μάτια.

Είναι χαρακτηριστικό, πως το πολύ πετυχημένο αποτέλεσμα, το κοινοποίησε και ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!

 

https://www.facebook.com/GiorgisMarinakis.Rethymno/videos/570763710083015/

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap