Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Τρόφιμα και ρούχα προσέφερε η Αστυνομία σε άτομα που τα έχουν ανάγκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν, από αντιπροσωπείες υπηρεσιών, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών. Τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 22.12.17, είχε πραγματοποιηθεί και πάλι παρόμοια δράση, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης που συντονίζει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στην Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στην ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου και σε κοινωνική υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνης. σε ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης του κοινωνικού τους έργου. Σήμερα στα Χανιά, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λυμπινάκης και το προσωπικό της Υπηρεσίας του, προσέφεραν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη ένδυσης σε κοινωνική δομή της πόλης.

Πηγή:newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version