Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ο τουρίστας που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ήρθε στο Ρέθυμνο… κατά λάθος!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το πρώτο κρούσμα τουρίστα, ο οποίος ασθενεί με covid – 19 είναι γεγονός για το Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρει το rethemnosnews, πρόκειται για ένα Ρουμάνο τουρίστα, ο οποίος ήρθε σε ξενοδοχείο της πόλης κατά λάθος, καθώς είχε κλείσει να κάνει διακοπές σε ομώνυμο ξενοδοχείο των Χανίων.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο τους Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Μανώλη Τσακαλάκη, ο Ρουμάνος τουρίστας ενημερώθηκε από το πρώτο βράδυ, ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στο τεστ που του έγινε στο αεροδρόμιο και αμέσως εφαρμόστηκαν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Ρουμάνος τουρίστας μαζί με την σύζυγο του μεταφέρθηκαν στο covid – Hotel του Ρεθύμνου, το οποίο επίσης για πρώτη φορά φιλοξενεί ασθενείς. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν οι διαδικασίες για την επιστροφή του Ρουμάνου και της συζύγου του στην χώρα τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενoδόχων Ρεθύμνου κ. Τσακαλάκης, δήλωσε στο rethemnosnews.gr ότι έως και την Τρίτη 22 Ιουλίου, το κρούσμα του Ρουμάνου τουρίστα ήταν το μοναδικό που έχει προκύψει στο Ρέθυμνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version