Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Θρήνος και οδύνη στην κηδεία της 34χρονης Νικολέτας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανείπωτος ο θρήνος σήμερα, Παρασκευή, στο Ρέθυμνο, ημέρα κατά την οποία κορυφώνεται η τραγωδία που προκάλεσε ο θάνατος της Νικολέτας Κοπάση.

Στο τελευταίο αντίο της 34χρονης κοπέλας που εντελώς αδόκητα έχασε τη ζωή της στις 18 Οκτωβρίου και βύθισε στη θλίψη οικογένεια, συγγενείς και φίλους, συμμετέχει με δακρυσμένα μάτια εδώ και λίγη ώρα πολύς κόσμος που προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης για να προσκυνήσει τη σορό της άτυχης Νικολέτας.

Στην κηδεία που είναι προγραμματισμένη στις 14:00 θα συμμετέχουν εκατοντάδες άνθρωποι από Ρέθυμνο, Ηράκλειο και όχι μόνο.

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν το κλίμα μέσα και έξω από τον Ιερό Ναό, με τη θλίψη να είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων και ένα νοητό «γιατί» να πλανάται στην ατμόσφαιρα…

Υπενθυμίζεται ότι στην αποχαιρετιστήρια τελετή δεν υπάρχουν στεφάνια, καθώς μετά από παράκληση της οικογένειας τα χρήματα θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version