Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: «Ελάτε να διασκεδάσουμε στο θεατρικό εργαστήρι Τζεπέτο!»

Δημοσιεύτηκε

στιςΘα δοκιμάσουμε να λειτουργήσουμε συλλογικά, να εμπιστευτούμε, να συνεργαστούμε, να εξασκήσουμε την προσοχή μας, να οξύνουμε την κριτική μας σκέψη, να τσαλακωθούμε, να εξερευνήσουμε το σώμα μας και τα συναισθήματά μας, και πάνω απ’ όλα να πάρουμε πρωτοβουλίες χωρίς περιορισμούς. Όλα αυτά σε έναν ξεχωριστό χώρο στο Ρέθυμνο!

Σκοπός του εργαστηρίου, ένα δημιουργικό ταξίδι συλλογικής εκτόνωσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, σωματικές ασκήσεις, παιχνίδια ρόλων, δραματοποίηση και δημιουργία ιστοριών. Να έρθουν κοντά άτομα που αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας, μια ευεργετική διέξοδο χαλάρωσης, διασκέδασης, εκτόνωσης και δημιουργικής έκφρασης. Ένα ταξίδι προσωπικό και συνάμα συλλογικό όπου όλα επιτρέπονται, χωρίς να κρίνω τον εαυτό μου άλλα ούτε και τους άλλους. Ένα ταξίδι όπου η ομάδα καθορίζει την εξέλιξή του…

Εφηβικό Θεατρικό Εργαστήρι
Ηλικίες: 13 – 17 ετών
Κάθε Σάββατο 19:00 – 21:00
Έναρξη: Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Εργαλεία μας, το θεατρικό παιχνίδι, ο αυτοσχεδιασμός, η σωματική έκφραση – σωματικό θέατρο, το θέατρο της επινόησης, το αφηγηματικό θέατρο, λογοτεχνία, ποίηση, μουσική, ζωγραφική. Πειραματιζόμενοι με την τέχνη του θεάτρου – μια τέχνη ομαδική, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, μια τέχνη όπου το «ναι» κυριαρχεί του «όχι» για να υπάρξει εξέλιξη, οι έφηβοι ανακαλύπτουν περισσότερα για τον εαυτό τους, τη σχέση τους με τους άλλους και τη θέση τους στον «αλλόκοτο» κόσμο που μας περιβάλλει.

Σκοπός του εργαστηρίου, να δημιουργηθεί ένα οικείο περιβάλλον αποδοχής, σεβασμού και εμπιστοσύνης στη διαφορετικότητα του καθένα από τους συμμετέχοντες, ώστε να ανακαλύψουν δημιουργικά τις εκφραστικές τους δυνατότητες. Να μοιραστούν σκέψεις, ανησυχίες, ιδέες, βιώματα, όνειρα. Ώστε ως ομάδα πλέον με κοινό σκοπό, να αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου τη συν δημιουργία μιας θεατρικής παράστασης. Τα εργαστήρια απευθύνονται σε άτομα, χωρίς προηγούμενη θεατρική εμπειρία.

Θεατροπαιχνίδια για Ενήλικες
Ηλικίες: 18 και άνω
Κάθε Πέμπτη 21:00 – 23:00
Έναρξη: Πέμπτη 2 Νοεμβρίου
Εμψυχώτρια:
Αποστολάκη Ελεάννα

Συνεταιρισμός Τζεπέτο
Κατεχάκη και Χειμάρρας (πεζόδρομος Φορτέτζα), Ρέθυμνο.
Δηλώσεις συμμετοχής – Πληροφορίες: 6973310991
Η Ελεάννα Αποστολάκη, είναι απόφοιτη της L.I.S.P.A. London International School of Performing Arts (Σωματικό Θέατρο – Σύστημα Lecoq / Λονδίνο 2006) και της Δραματικής Σχολής Ν.Ε.Θ. Γιώργου Αρμένη (2004). Σπούδασε επίσης στο Studio Θέατρο των Αλλαγών (2001) καθώς και στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1999). Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας Τσόκαρα (www.tsokara.gr). Από το 2006 εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός/performer, ενώ παράλληλα διδάσκει θεατρικό παιχνίδι στην Αθήνα (Σχολεία και Δήμους) και στη Κρήτη (Συνεταιρισμό Τζεπέτο).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap