Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Τα δύο πρόσωπα που υποψιάζονται οι Αρχές για εμπρησμό

Δημοσιεύτηκε

στις

φωτιά πυρκαγιά
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis
35 Shares

Μαρτυρίες και στοιχεία από τα σημεία όπου φαίνεται να ξεκίνησαν οι φωτιές που έκαψαν χιλιάδες στρέμματα γης αλλά και ζωικό κεφάλαιο στο νότιο Ρέθυμνο, συλλέγουν με πολλή μεγάλη προσοχή και ακρίβεια οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης έχει διατυπώσει ξεκάθαρα την πεποίθηση ότι πρόκειται για “οργανωμένο σχέδιο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, δύο άνθρωποι βρίσκονται στο μικροσκόπιο και ελέγχεται ο… ρόλος τους στην πρόκληση των πυρκαγιών.

Πρόκειται, για έναν μελισσοκόμο με τις πληροφορίες να σημειώνουν ότι αν αποδειχτεί η εμπλοκή του πιθανότητα αυτή θα είναι από αμέλεια αλλά και έναν οδηγό βαρέου οχήματος για τον οποίο τονίζεται ότι ενδεχόμενα να προκάλεσε την πυρκαγιά.

Ρέθυμνο: 15.000 στρέμματα στάχτη! – Όταν οι πολίτες του δήμου Αγίου Βασιλείου έλεγαν όχι στις ανεμογεννήτριες

Οι δηλώσεις του Γ. Ταταράκη και οι πληροφορίες για το σπασμένο μπουκάλι

Πολίτες και δημοτική αρχή κάνουν πλέον πολύ πιο έντονα λόγο για εμπρησμό και οργανωμένο σχέδιο, με τον δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη να δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «…την ώρα που ξεκινούσαν οι έλεγχοι του ΕΛΓΑ και οι πυροσβέστες έσβηναν μικρές εστίες αναζωπύρωσης, νέες εστίες παρουσιάζονταν και αποδιοργάνωναν τις πυροσβεστικές δυνάμεις διασπώντας τα μέτωπα πυρόσβεσης. Η σκέψη μου πάει πλέον στο οργανωμένο έγκλημα στον οργανωμένο εμπρησμό». Η δημοτική Αρχή έχει λάβει απόφαση να μην επιτρέψει, κανένα κομμάτι καμένης γης να χτιστεί όπως επίσης ότι ο Άγιος Βασίλειος θα ζωντανέψει και πάλι όσο κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ένα πασμένο μπουκάλι εντοπίστηκε ακριβώς στο σημείο που ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά, την περασμένη Παρασκευή, στον Ορνέ του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εύρημα που ενισχύει τις υποψίες για ενδεχόμενο εμπρησμό.

re

φωτιά πυρκαγιά
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap