Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Συγγενείς νοσηλευτριών τραμπούκισαν τον διευθυντή για τις… βάρδιες!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

νοσοκομείο Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
95 Shares

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, εκεί όπου ο διευθυντής της νοσηλευτικής υπηρεσίας, κύριος Αθανασιάδης, δέχτηκε τραμπούκικη επίθεση από συγγενείς δύο νοσηλευτριών.

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με την καταγγελία την οποία δημοσίευσε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ήταν το… πρόγραμμα με τις βάρδιες των συγκεκριμένων γυναικών, το οποίο προφανώς δεν τους… βόλευε!

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά από αυτό το πρωτοφανές περιστατικό ήταν πάμπολλες, ενώ η υποστήριξη προς το πρόσωπο του κυρίου Αθανασιάδη από το υπόλοιπο νοσηλευτικό -και όχι μόνο- προσωπικό, ήταν καθολική και άμεση.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

Ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα την βίαιη επίθεση που δέχτηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά ο διευθυντής νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου μας κύριος Αθανασιάδης από οικογενειακά μέλη δυο νοσηλευτριών με αφορμή δύο βάρδιες. Αυτές οι αναίτιες επιθέσεις και οι πρακτικές μας παραπέμπουν σε άλλες παλαιότερες δεκαετίες που δεν επιθυμούμε ούτε να γυρίσουν αλλά ούτε και να έχουμε σχέση μ αυτές. Απαιτούμε ο κάθε εργαζόμενος του νοσοκομείου να μπορεί να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στο ίδρυμα χωρίς να δέχεται λεκτική και σωματική βία αναίτια. Επίσης σαν σύλλογος θα είμαστε στο πλευρό του κυρίου Αθανασιάδη και οποιουδήποτε άλλου εργαζόμενου υποστεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές.

νοσοκομείο Ρεθύμνου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap