Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Συνεχίζει δυναμικά η τουριστική σεζόν – Μεγάλη αισιοδοξία για τους φθινοπωρινούς μήνες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο άστατος καιρός δεν πτοεί την τουριστική κίνηση στο Ρέθυμνο που υποδέχεται όπως κάθε χρόνο τους φθινοπωρινούς επισκέπτες.

Ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας μήνας γεμάτος γιορτές για τον τουρισμό, ενώ δεν θα λείπει η καθιερωμένη βράβευση των πιστών επαναλαμβανόμενων επισκεπτών της πόλης μας.

Παράλληλα, για τον πολυπόθητο 12μηνο τουρισμό μίλησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, τονίζοντας πως οι καρποί αρχίζουν ήδη να κόβονται.

Αμείωτη συνεχίζεται η τουριστική σεζόν στο Ρέθυμνο, με την πληρότητα στα ξενοδοχεία να βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και, όπως δείχνει φέτος θα βαδίσει μέχρι το Νοέμβρη. Η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει το καθιερωμένο πλάνο για την προβολή του τόπου μας κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, και ήδη υποδέχεται τους επισκέπτες της εποχής, οι οποίοι έχουν μια πιο περιηγητική διάθεση.

Ο προγραμματισμός για τον 12μηνο τουρισμό ακολουθείται πιστά κι έχει αρχίσει να δίνει καρπούς. Υπάρχει ήδη μια σημαντική ανταπόκριση από 2 τουριστικους οργανισμούς κολοσσούς και όλοι οι θεσμικοί φορείς προσπαθούν να καλλιεργήσουν το έδαφος ώστε να ανοίξει ο δρόμος που θα βοηθήσει τους εργαζόμενους να έχουν δουλειά όλο το χρόνο.

Και φέτος έχει σχεδιαστεί διήμερο εκδηλώσεων σε διάφορες περιοχές της πόλης, σε μια μεγάλη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα τουρισμού, όπου όλοι θα γίνουν μια μεγάλη παρέα και, στην οποία θα βραβευτούν οι ξεχωριστοί κι αγαπημένοι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του Ρεθύμνου.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version