Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Οδοιπορικό του Star Channel στο Ρέθυμνο: «Έτοιμη η πόλη να υποδεχθεί τουρίστες» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε η κάμερα του Star Channel για τη δημιουργία ενός επιτόπιου ρεπορτάζ  σχετικά με την ετοιμότητα της πόλης να δεχτεί τουριστικές εισροές.

Ο φακός τους μεγάλου καναλιού, κατέγραψε πλάνα από την πόλη του Ρεθύμνου και αποτύπωσε τις απόψεις κατοίκων και επιχειρηματιών σχετικά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης αλλά και τις προσδοκίες σχετικά με τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν που απλώνεται μπροστά μας με όλες τις δυσκολίες της.

Κοινό χαρακτηριστικό των απαντήσεών τους, η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά, το κλίμα θα αντιστραφεί και το Ρέθυμνο θα σταθεί επάξια στις προσδοκίες των τουριστών, ευελπιστώντας πως από την επόμενη τουριστική σεζόν, η κανονικότητα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star Channel στο Ρέθυμνο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version