Ρέθυμνο
Ρέθυμνο: Σπάνε τα αμάξια τους στις λακκούβες και ψάχνουν να βρουν το… δίκιο τους
Σπάνε τα αυτοκίνητα από τις λακκούβες στην στροφή του Καρτ στον Πηγιανό Κάμπο: η βροχή τις γεμίζει με νερό μετατρέπονται σε «παγίδες» και πέφτουν μέσα αυτοκίνητα και φορτηγά
Οι οδηγοί που περνούν από το δρόμο του Πηγιανού Κάμπου στο Ρέθυμνο, στην στροφή του καρτ, κάνουν λόγο για ταλαιπωρία και ζημιές των οχημάτων τους. Το οδόστρωμα είναι γεμάτο με μεγάλες λακκούβες, που όταν βρέχει μετατρέπονται σε «παγίδες» για όσους δεν ξέρουν καλά τα ύπουλα σημεία του δρόμου.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν στο Daynight.gr, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αυτοκινήτων που έχουν υποστεί ζημιές, καθώς όταν πέφτουν μέσα, σκάνε λάστιχα, λυγίζουν μεταλλικά μέρη των οχημάτων με αποτέλεσμα να πληρώνουν την… νύφη στο συνεργείο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι αυτοκινητιστές: οδηγοί ταξί και μίνι επαγγελματικών φορτηγών με προμήθεια υλικών φορτωμένοι που είναι διαρκώς στο δρόμο και οποίοι κυριολεκτικά δεν ξέρουν από πού να φυλαχτούν!
Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες των μόνιμων κατοίκων αλλά και των διερχόμενων επαγγελματιών είναι συνεχή. Αυτό το γεγονός έχει θέσει σε εγρήγορση και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας που ζητά εδώ και πολύ καιρό την βοήθεια από τον Δήμο Ρεθύμνου. Αλλά ο καιρός περνάει και το πρόβλημα μεγαλώνει…
Οι ρωγμές, τα πρόχειρα μπαλώματα, οι αυλακώσεις του οδοστρώματος και οι λακκούβες στο σημείο της στροφής των καρτ, προκαλούν έντονες ζημιές, ενώ υπάρχουν και άλλες λακκούβες που βρίσκονται διάσπαρτες σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής.
Όπως επισημαίνουν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι, πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να καλυφθούν οι λακκούβες μιας και οι ζημιές των αυτοκινήτων είναι κοστοβόρες.

-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Από το Ρέθυμνο στην Νέα Υόρκη: Οι Βρακοφόροι εδώ και 50 χρόνια σηκώνουν την Κρήτη στις πλάτες τους!
-
GOOD NEWS3 ημέρες πριν
Μια Κρητική ιστορία αγάπης – Ερωτευμένοι εδώ και 67 χρόνια!
-
Ρέθυμνο18 ώρες πριν
Ρέθυμνο: Kαρτέρι θανάτου σε δύο αδέλφια σε χωριό του Αμαρίου
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Έρχονται οι Σαουδάραβες στο «Νίκος Καζαντζάκης» – Ποιες οι προοπτικές ανάπτυξης