Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ξεκινούν άμεσα ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικές οδούς

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρεθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεσα ξεκινούν έργα ασφαλτόστρωσης κεντρικών οδών της πόλης του Ρεθύμνου μετά τη σημερινή (21/9/2020)  υπογραφή της σχετικής σύμβασης του έργου με γενικό τίτλο «Βελτίωση βατότητας – ασφαλτοστρώσεις οδών 2020», από τον Δήμαρχο Ρεθύμνης  κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και τον ανάδοχο εργολάβο. 

Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό  281.841,77 € και χρηματοδοτείται από πόρους του Δήμου. Σύμφωνα με τη σύμβαση,  θα υλοποιηθούν επεμβάσεις  σε δημοτικές οδούς που χρήζουν βελτίωσης ή συντήρησης, με ανακατασκευή του οδοστρώματος (τομές, φρεζάρισμα, αποξήλωση υφιστάμενου οδοστρώματος, επίστρωση με ασφαλτικό, προσαρμογή φρεατίων κλπ).  

Προτεραιότητα δόθηκε στην αποκατάσταση οδοστρώματος κεντρικών οδικών αρτηριών και συγκεκριμένα στις οδούς: Μοάτσου, Κουντουριώτη και στις προεκτάσεις τους  Ζυμβρακάκη, Παστέρ, Δημοκρατίας και Μικρασιατών. Διευκρινίζεται ότι,  εάν κριθεί αναγκαίο,  θα συμπεριληφθούν και άλλες οδοί κατά την εκτέλεση του έργου.

Σύμφωνα με τη συμβατική προθεσμία εκτέλεσης των έργων και εφόσον οι καιρικές και άλλες συνθήκες το επιτρέψουν, θα ολοκληρωθούν σε πέντε μήνες. 

Ρεθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap