Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της πόλης! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Αγιασμός


Ξεκίνησε και επίσημα σήμερα το πρωί (Τετάρτη 11/9), η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Ρεθύμνου, όπως και στα σχολεία όλης της επικράτειας. Το πρώτο κουδούνι χτύπησε καλώντας τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς με την τελετή του αγιασμού.

Στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ρεθύμνου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ.κ. Ευγένιος, όπου τέλεσε τον αγιασμό, ενώ ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μαρινάκης παρευρέθηκε στον αγιασμό του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου.

Στον αγιασμό του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ρεθύμνου Θοδωρής Νίνος, ενώ στον αγιασμό του 3ου Γυμνασίου παρευρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Μανουσάκης.

Η φετινή σχολική χρονιά θα διαρκέσει ως τις 15 Ιουνίου, με μόνο μία αλλαγή στα δημοτικά σχολεία. Αλλαγή, η οποία έχει να κάνει με το θέμα του σημαιοφόρου στις παρελάσεις, καθώς από φέτος η κυβέρνηση αποφάσισε πως ο σημαιοφόρος δεν θα επιλέγεται με κλήρωση, αλλά με βάση την απόδοσή του στα μαθήματα, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν.

Πηγή: rethemnosnews

Αγιασμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap