Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της πόλης! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Αγιασμός

Ξεκίνησε και επίσημα σήμερα το πρωί (Τετάρτη 11/9), η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Ρεθύμνου, όπως και στα σχολεία όλης της επικράτειας. Το πρώτο κουδούνι χτύπησε καλώντας τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς με την τελετή του αγιασμού.

Στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ρεθύμνου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ.κ. Ευγένιος, όπου τέλεσε τον αγιασμό, ενώ ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μαρινάκης παρευρέθηκε στον αγιασμό του 3ου Γυμνασίου Ρεθύμνου.

Στον αγιασμό του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ρεθύμνου Θοδωρής Νίνος, ενώ στον αγιασμό του 3ου Γυμνασίου παρευρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Μανουσάκης.

Η φετινή σχολική χρονιά θα διαρκέσει ως τις 15 Ιουνίου, με μόνο μία αλλαγή στα δημοτικά σχολεία. Αλλαγή, η οποία έχει να κάνει με το θέμα του σημαιοφόρου στις παρελάσεις, καθώς από φέτος η κυβέρνηση αποφάσισε πως ο σημαιοφόρος δεν θα επιλέγεται με κλήρωση, αλλά με βάση την απόδοσή του στα μαθήματα, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν.

Πηγή: rethemnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ