Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: «Έφυγε» από τη ζωή η Χρυσούλα Λαμπρινού

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έφυγε χθες , για το ταξίδι χωρίς επιστροφή, σε ηλικία 67 ετών, η Χρυσούλα Λαμπρινού, το γένος Δουλγεράκη.
Η Χρυσούλα υπήρξε ικανή επαγγελματίας, πολιτικός υπομηχανικός, αλλά και αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα. Συνέδεσε τη ζωή της με τον πολιτικό μηχανικό και θεματικό αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Κώστα Λαμπρινό, με τον οποίον είχαν από το 1978 συστήσει ιδιωτικό τεχνικό γραφείο.
Ευτύχησαν να αποκτήσουν τρία παιδιά, τον Αντώνη, μηχανικό παραγωγής και διοίκησης, τον Στέλιο, πολιτικό μηχανικό και τον Γιάννη, βιοτεχνολόγο-γεωπόνο. Δυστυχώς, η μοίρα στάθηκε σκληρή για την Χρυσούλα, καθώς ο Κώστας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2014, χτυπημένος από την επάρατη νόσο· έκτοτε, η Χρυσούλα δεν συνήλθε… Στην διάρκεια της ζωής της ευτύχησε να χαρεί τα παιδιά της και τα τέσσερα από τα έξι εγγόνια της. Τα τελευταία χρόνια, ζούσε με τη φροντίδα ανθρώπων που ήταν κοντά της και την αμέριστη αγάπη των παιδιών της.

Σε μερικές μέρες συμπληρώνονται επτά χρόνια από τον θάνατο του Κώστα. Από σήμερα η Χρυσούλα θα κείται δίπλα του, στο κοιμητήριο του Ρουσσοσπιτίου, όπου στις 12 το μεσημέρι, θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων, η εξόδιος ακολουθία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. 

Πηγή: rethnea

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version