Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στις 29 Ιουλίου ξεκινάει δρομολόγια για τον Πειραιά το πλοίο «Olympus»!

Δημοσιεύτηκε

στις

Olympus
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από μια σειρά αναβολών οι οποίες σχετίζονταν με τεχνικές λεπτομέρειες και δοκιμαστικές διαδικασίες, το πλοίο «Olympus» της Sea Speed Ferries, είναι πανέτοιμο για το παρθενικό του ταξίδι, βάζοντας τέλος στην πολυετή ακτοπλοϊκή απομόνωση του Ρεθύμνου!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοικτήτριας εταιρίας, η οποία δημοσιεύτηκε στην σελίδα του κεντρικού λιμενικού πρακτορείου Dandoulakis Shipping and Travel Agency, το πλοίο θα αποπλεύσει την Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 21:30 από το λιμάνι του Ρεθύμνου με προορισμό την Σαντορίνη, την Μήλο και τον Πειραιά.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το πλοίο της εταιρείας Sea Speed Ferries του κ. Καραμπέκου θα εκτελεί το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς Μήλο, Σαντορίνη και κατάληξη στο Ρέθυμνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή (ημερήσιο). Η ώρα αναχώρησης από τον Πειραιά θα είναι στις 21.00.

Σε ό,τι αφορά το αντίστροφο δρομολόγιο (το οποίο θα διαρκεί 12 ώρες) από Ρέθυμνο προς Σαντορίνη, Μήλο και κατάληξη στο λιμάνι του Πειραιά, θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή με ώρα αναχώρησης τις 19.00.

Το πλοίο Olympus είναι το πλοίο Elli T, το οποίο είχε αγοραστεί από την εταιρεία Cretan Lines και μετά από πολλές περιπέτειες, οικονομικής φύσης, κατέληξε στην εταιρεία Καραμπέκου.

Το πλοίο έχει πλήρως ανακατασκευαστεί, έχουν αποκατασταθεί όλα τα προβλήματα των μηχανών, ενώ έχει ανακαινισθεί πλήρως ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, που είχε σχεδόν «λεηλατηθεί» το διάστημα που παρέμενε ακινητοποιημένο.

Το πλοίο έχει μήκος 142 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει ως 1000 επιβάτες. Έχει 273 κλίνες και μπορεί να μεταφέρει ως 60 φορτηγά και ως 450 Ι.Χ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 3 28310 – 22555 / 22297
  • Λ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 24 28310 – 29990 / 29980

Καθώς και στο Κιόσκι της SEA SPEED FERRIES στη Μαρίνα Ρεθύμνου τις ώρες των δρομολογίων.

Olympus
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap