Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ντροπή για το Ρέθυμνο η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Παθολογική Κλινική

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου…. Η μοναδική κλινική που λειτουργεί σε ολόκληρο τον νομό φαίνεται πως κλείνει λόγω υποστελέχωσης, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο στους ασθενείς οι οποίοι αναγκάζονται να διανύσουν χιλιόμετρα και να απευθυνθούν στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου, εξηγείται πως είναι ανθρωπίνως αδύνατο δυο γιατροί να καταφέρουν να λειτουργήσουν μια ολόκληρη Κλινική.

Την ίδια στιγμή, απηυδισμένοι από την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, προαναγγέλλουν με έντονα ειρωνική διάθεση διαμαρτυρία στις 12:30 το μεσημέρι.

 

Η ανακοίνωση των Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έγινε και αυτό. Σε ένα νομό πού έχει μια και μοναδική θεραπευτική δομή υγείας. Ένα μικρό νοσοκομείο. Δεν έχεις άλλη επιλογή αν σου τύχει κάτι. Σε ένα νομό υποβαθμισμένο σε αρκετά θέματα, χάνουμε και την δυνατότητα για νοσηλεία. Έκλεισε η μοναδική Παθολογική κλινική και στέλνει τους ασθενείς από το Ρέθυμνο για νοσηλεία στα Χανιά. Ο κόμπος κόλλησε στο χτένι. Παραπέρα δεν έχει. Δύο γιατροί δεν γίνεται να τα βγάλουν άλλο πέρα χωρίς απώλειες.

Αύριο (σ.σ. σήμερα Πέμπτη) λέμε να βγούμε πάλι στην αυλή κάτω από τις λεμονιές, όσοι μπορούμε, γιατί με την δουλειά που έχει με τους αρρώστους και το πόσοι είμαστε πια, δεν μπορούμε και να μαζευτούμε.

Κατά τις 12.30 θα σας περιμένουμε και σας να μοιραστούμε τον πόνο μας, να τα πούμε πάλι, να τα ακούσουνε όσοι θέλουν και όσοι είναι υπεύθυνοι για τον νομό και για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας. Να τα ακούσουν και οι άνθρωποι που ζουν εδώ, μήπως αναλάβουν κι αυτοί να υπερασπιστούν το πολυτιμότερο αγαθό. Την υγεία για όλους.»

Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap