Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Παρέσυρε και εγκατέλειψε 20χρονη σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

O οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει την κοπέλα που παρέσυρε στο Ρέθυμνο, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε από την περιοχή, μετά το τροχαίο, σε χρόνο ρεκόρ…

Παράσυρση πεζού με εγκατάλειψη καταγράφηκε το μεσημέρι του Σαββάτου επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό αγνώστων στοιχείων, χτύπησε στο δεξί πόδι 20χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και η 20χρονη μεταφέρθηκε με ταξί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, γίνονται προσπάθειες εντοπισμού – σύλληψης του δράστη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version