Διαφήμιση

Ρέθυμνο

ΤΥ-ΠΑ-ΡΑ στο Ρέθυμνο βγήκε βόλτα στην παραλία με το… κατσικάκι του! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αυτόν τον απίθανο τύπο θέλουμε να τον γνωρίσουμε… ΧΤΕΣ κιόλας! Ωραίος, κουλ και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με ένα μπουκάλι νερό στο χέρι και τα γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο, να περπατάει αμέριμνος στην παραλία του Ρεθύμνου και να ρίχνει λοξές ματιές προς τα πίσω του! Λοξές ματιές για να σιγουρέψει πως η παράταιρη παρέα του τον ακολουθεί!

Όχι σκύλος, όχι φίλος, όχι, γάτα, αλλά ένα… κατσικάκι!

Παράταιρη παρέα για εμάς, άλλη μια καθημερινή συνηθισμένη βόλτα για τον ίδιο, που φαίνεται να έχει βάλει για τα καλά το κατσικάκι μέσα στο κλίμα της περατζάδας.

Πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί το γεγονός ότι το συμπαθέστατο οικόσιτο δεν είχε ούτε λουρί, ούτε τίποτα, αλλά ακολουθούσε το αφεντικό του σαν να μην τρέχει… μία;

Το βίντεο τράβηξε και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Παραγιουδάκης και η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version