Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Παραδοσιακά Χριστούγεννα με κάλαντα, χορούς και γλέντια | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το παραδοσιακό γλέντι και το εορταστικό σεργιάνι οργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος Τζανιδάκη με μεγάλη επιτυχία στο Ρέθυμνο.

Καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, μαντιναδολόγοι, χορευτές και χορεύτριες, κεράσματα, ακόμα και ένα άλογο με ένα μικρό αναβάτη, σκόρπισαν μοναδικές στιγμές χαράς σε όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ταυτόχρονα ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου οργάνωνε μουσική βραδιά στην οδό Βάρδα Καλλέργη με κεράσματα από τον γευστικό Πατατουλάκη και η γιορτινή διάθεση των επιχειρηματιών έδωσαν την διάθεση για πολύ χορό και τραγούδι.

Έτσι απλώθηκε σε όλη την πόλη μια γιορτινή διάθεση και μάλιστα με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας που έδωσε τον δικό της τόνο στις εκδηλώσεις. Η Δημοτική Φιλαρμονική έδωσε συναυλία στην πλατεία της Μητροπόλεως στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΚΗΣ

Πηγή: rethemnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version