Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ένα ερωτηματολόγιο για την Παλιά Πόλη ζητάει τις απαντήσεις σου!

Δημοσιεύτηκε

στις

παλιά πόλη Ρέθυμνο
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Δύο φοιτήτριες αρχιτεκτονικής από το Πολυτεχνείο Κρήτης, η Αποστολάκη Χρυσή-Υακίνθη και η Τίτα Πολυξένη, έχουν αναλάβει στο πλαίσιο της ερευνητικής τους με τίτλο «Στρατηγικές διαχείρισης ιστορικών πόλεων: Η περίπτωση του Ρεθύμνου», να δημοσιεύσουν ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

Η συμπλήρωση αυτού του ερωτηματολογίου από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δείγμα,  είναι κρίσιμη και αναγκαία συνθήκη για να εξάγουν τα συμπεράσματά τους και εννοείται πως το αντικείμενο της έρευνάς τους είναι τέτοιο που δεν θα μπορούσε να μας αφήσει… ασυγκίνητους!

«Μας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των κατοίκων της πόλης και θα μας βοηθούσε αρκετά αν το δημοσιεύατε στην σελίδα σας. Θα μας βοηθούσε πολύ η συμμετοχή σας σε αυτό το ερωτηματολόγιο. Η γνώμη σας μας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Daynight.gr η Χρυσή-Υακινθή.

Ρέθυμνο

Μέσα στο ερωτηματολόγιο για την Παλιά Πόλη, το οποίο δεν θα σας πάρει πάνω από πέντε λεπτά για να το συμπληρώσετε, θα βρείτε μια σειρά ερωτήσεων που αφορούν στη διαβίωση και την πρόσληψη που έχει ο κάθε ένας από εμάς για το πιο όμορφο κομμάτι του Ρεθύμνου, την Παλιά μας Πόλη!

Μπορείτε να συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για την Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου ΕΔΩ

παλιά πόλη Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap