Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Όλοι περίμεναν τον Μαρινάκη να δοκιμάσει το κομμάτι του κι εκείνος πέτυχε το… φλουρί!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους έκοψαν τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης, στη διάρκεια της χθεσινής (19/1/23) πρώτης συνεδρίασης τους για τη νέα χρονιά.

Τη εύγευστη χειροποίητη πίτα, πρόσφερε η κα Μαρινάκη Βούλα , Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ρ της δημοτικής παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις», τιμώντας και φέτος την παράδοση της να εξασφαλίζει τη γιορτινή πίτα της Πρωτοχρονιάς στους συναδέλφους στο Δ.Σ. Ρεθύμνου.

Το φλουρί βρέθηκε με μικρή καθυστέρηση αφού ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης ήταν ο τελευταίος που δοκίμασε το κομμάτι της πίτας του. Κι ήταν ο τυχερός!

Οι συνάδελφοί του, σε πολύ αισιόδοξο κλίμα και με καλοπροαίρετα πειράγματα, του ευχήθηκαν εγκάρδια προσωπική και οικογενειακή Υγεία και Δύναμη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version