Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο ΔΕΝ χαμπαριάζουμε από… Οκτώβρηδες και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τα μπάνια μας! | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί μέσα στον Σεπτέμβριο να ζήσαμε (λογικές για την εποχή) διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, με ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας, ωστόσο στο φευγιό του μήνα και στην είσοδο του ολοφθινοπωρινού Οκτώβρη, ο καιρός μάς κλείνει το μάτι και μας επιτρέπει να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τα μπάνια μας!

Μπορεί σε μερικές περιοχές της χώρας κάποιες και κάποιοι να έχουν βγάλει τις ζακέτες στα ντουλάπια τους, αλλά στο Ρέθυμνο το μαγιό δεν λέει να φύγει από την γκαρνταρόμπα.

Έτσι, τόσο χτες όσο και σήμερα, η εικόνα από την παραλία του Ρεθύμνου παραπέμπει στις…ένδοξες ημέρες του καλοκαιριού, με πολλούς επισκέπτες, ντόπιους και ξένους, να απλώνουν τα κορμιά τους σε άμμο και ξαπλώστρες για να επωφεληθούν της καλοκαιρίας!

 

 

Νέοι κάθε ηλικίας, απολαμβάνουν την ιδιαιτερότητα του να μένεις (μόνιμα ή προσωρινά) στο Ρεθυμνάκι και στιγμιότυπα από αυτήν τους την ευλογία μπορείτε να παρακολουθήσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version