Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Οι διαμαρτυρίες έπιασαν τόπο – Παραμένει 4θέσιο το σχολείο στα Απλαδιανά

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
43 Shares

Λύση στο θέμα που προέκυψε στα Απλαδιανά Ρεθύμνου με την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου από 4θέσιο σε τριθέσιο δίνει, μετά τις διαμαρτυρίες των γονέων και της τοπικής κοινότητας αλλά και την παρέμβαση του Ράδιο Κρήτη που ανέδειξε το θέμα, η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου.

Το σχολείο που παραμένει κλειστό από τη Δευτέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα ξαναλειτουργήσει με 4 τμήματα και διευθύντρια μια από τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανόλη Αργυράκη ο προιστάμενος της Πρωτοβάθμιας κ. Λάμπρος Καρβούνης.

Αρχικά η υποβάθμιση έγινε καθώς μετακινήθηκε ένας εκπαιδευτικός από το δημοτικό σχολείο Απλαδιανών σε άλλο σχολείο του νομού με συνέπεια το σχολείο να υποβαθμιστεί  από τετραθέσιο σε τριθέσιο ενώ άλλος εκπαιδευτικός δεν πληρούσε τις προυποθεσεις για να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή μετά τη συνταξιοδότηση του εκπαιδευτικού που υπηρετούσε στο σχολείο.

Το θέμα θα διευθετηθεί, σύμφωνα με τον κ.Καρβούνη καθώς υπάρχει πρόβλεψη από το νόμο για τέτοιες περιπτώσεις.

Την ικανοποίησή του για την θετική εξέλιξη στο πρόβλημα που είχε ξεσηκώσει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Μέσα Μυλοπόταμου,εξέφρασε στο Ράδιο Κρήτη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Απλαδιανών κ. Στέλιος Λυρώνης.

Επεσήμανε όμως ότι υπάρχουν και άλλα κενά όπως Γυμναστή και καθηγητή αγγλικών.

Από την πλευρά του ο κ. Καρβούνης, ανέφερε ότι σήμερα προκηρύχθηκε η θέση καθηγητή αγγλικών καθώς οι προηγούμενοι που είχαν διοριστεί δεν αποδέχτηκαν τη θέση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap