Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το σαρκαστικό σχόλιο ενός Ρεθεμνιώτη για το οδόστρωμα της Μοάτσου-Ζυμβρακάκη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που να έχει λύσει εξ ολοκλήρου το πρόβλημα της ασφαλούς ασφαλτόστρωσης σε κάθε μία από τις γωνιές της και δεν περιμέναμε από το Ρέθυμνο να αποτελέσει την εξαίρεση.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στις επιμέρους κακοτεχνίες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πεζών και οδηγών.

Κι αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, η εύλογη λύση είναι να προχωράμε σε καταγγελτικές κινήσεις προκειμένου να σπεύσουν οι αρμόδιοι και να διορθώσουν το πρόβλημα.

Αυτό έκανε και ο Ρεθεμνιώτης, Γιώργος Νάστος, με μια σαρκαστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, περιμένοντας να βρει ευήκοα ώτα…

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Το εκθαμβωτικό τοπίο του οδοστρώματος της οδού Μοάτσου – Ζυμβρακάκη. Διαλυμένα αμορτισέρ, σκασμένα λάστιχα και παπάκια που πετάγονται στον αέρα, συνθέτουν την απαράμιλλη ομορφιά μιας ξεχωριστής οδού που διατηρεί το ρομαντισμό του παρελθόντος, αντιστεκόμενη στην απρόσωπη και άχαρη επέλαση της σύγχρονης ασφαλτόστρωσης.», έγραψε στο μήνυμά του ο Γιώργος Νάστος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version