Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ο μετανάστης που έκλαψε στην αγκαλιά του νέου Μητροπολίτη | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ίσως και η πιο συγκινητική στιγμή της ημέρας, με πρωταγωνιστή τον νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ήταν εκείνη που έκανε τους πάντες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα… δάκρυα τους.

Την ώρα που όλοι έσπευδαν να συγχαρούν τον νέο Μητροπολίτη, ξεχώρισε μια συγκεκριμένη στιγμή με ένα πολύ αγαπημένο του άνθρωπο.

Ο λόγος για τον Έλβις, ο οποίος έτρεξε στη γυναίκα του να της ανακοινώσει τα νέα για την εκλογή του Πρόδρομου Ξενάκη στη θέση του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Ο Έλβις δεν κατάγεται από την Ελλάδα, ωστόσο όπως ανέφερε ο νέος Μητροπολίτης «μας αγαπά αληθινά και καρδιακά».

«Ακούω από το μπαλκόνι της Συνόδου που ήμουν, να τρέχει στη γυναίκα του και να λέει “Δικός μας παπάς, έγινε μεγάλος παπάς”» ανέφερε ο νέος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για την όμορφη εξαγγελία του Έλβις και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν άκρως συγκινητικές!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που εξασφάλισε το Creta24:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version