Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ο Μενέλαος Φραγκιουδάκης ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Παντελή Μουρτζανού στον Δήμο Αμαρίου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Η δήλωση του κ. Μενέλαου Φραγκιουδάκη:

Μετά από την αναιτιολόγητη Απόφαση (174/ 13-5- 22) του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού, με την οποία με έπαυσε από τη θέση του εντεταλμένου Δημοτικού συμβούλου με τα καθήκοντα της ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, απέστειλα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη του κ. Δημάρχου.

Γνώμονας μου σε ό, τι όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μου στην παράταξη της πλειοψηφίας μου είχε ανατεθεί , ήταν να εργάζομαι με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και να συνεργάζομαι απρόσκοπτα με τις Υπηρεσίες του Δήμου, της Περιφέρειας, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, για τους οποίους άλλωστε βρισκόμαστε σε θέσεις ευθύνης.

Με την απόφαση του αυτή, ο κ. Δήμαρχος, κάνει σαφή την άρνηση του για συνεργασία μαζί μου, που μέχρι σήμερα, θέλω να πιστεύω υπήρξε αποτελεσματική.

Θα συνεχίσω σαν ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος να παρεμβαίνω και να αναδεικνύω τα θέματα που αφορούν το Δήμο μας και τους κατοίκους του Αμαρίου, με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια συνέπεια και αγάπη για τον τόπο πας.

 

Η Δήλωση του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού αναφορικά με την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Μενέλαου Φραγκιουδάκη

Σχετικά με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Μενέλαου Φραγκιουδάκη, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός σε γραπτή του δήλωση αναφέρει: 

«Η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Μενέλαου Φραγκιουδάκη είναι καθαρά προσωπική του επιλογή με τα κριτήρια αυτής της απόφασης να είναι καιρό γνωστά στην τοπική κοινωνία του Αμαρίου. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι του καθενός είναι απολύτως σεβαστές. Στη δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει το δρόμο του. Οι επιλογές όλων μας κρίνονται καθημερινά από τους συνδημότες μας». 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap