Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Μικροί εξερευνητές ανακάλυψαν ένα αλλιώτικο Λούνα Πάρκ στην πλατεία Μικρασιατών!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με περισσότερα από 250 παιδιά ηλικίας 7-11 ετών και Λυκόπουλα από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, πλημύρισε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, το πρωί η πλατεία Μικρασιατών.

 

Οι μικροί εξερευνητές, τα παιδιά που συμμετείχαν δωρεάν, σε αυτό το αλλιώτικο Λούνα Πάρκ, ανακάλυψαν τον «Εχθρό του Καλού, το Καλύτερο» μέσα από διαδραστικά παιχνίδια με τραγούδια, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ζωγραφική, δραστηριότητες νέων γνώσεων αλλά και δεξιοτήτων.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου,για την διεξαγωγή της Μεγάλης αυτής δραστηριότητας περιβάλλοντος πόλης, 30 ενήλικα, ειδικά εκπαιδευμένα, στελέχη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, της Περιφερειακής Εφορείας Δυτικής Κρήτης. από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, συνεργάζονται και προετοιμάζονται εδώ και 4 μήνες. Οι ενήλικες Βαθμοφόροι του Κλάδου Λυκοπούλων, με την συμμετοχή μελών από τα 6 Συστήματα του Ρεθύμνου και των Χανίων και με την αμέριστη συμμετοχή των Γονέων και την συμμετοχή των παιδιών, συνέβαλαν στο να στεφθεί η δράση με επιτυχία.

Το διαφορετικό αυτό Λούνα Παρκ σε νούμερα:

450 μετρά σχοινί, 400 μαρκαδόροι, 200 χαρτόνια, 90 Πινέλα, 20 κορμοί, 25 κιλά φρούτα, 5 κράνη αναρρίχησης, 2 σκηνές, 2 βαρέλια και πολύ κέφι !!!

Οι Πρόσκοποι σεβόμενοι και προστατεύοντας πάντα το Περιβάλλον, καθάρισαν και επανέφεραν την πλατεία Μικρασιατών, αλλά και ανακύκλωσαν όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί, γυαλί κλπ), στους ειδικούς κάδους του Δήμου Ρεθύμνου.

Πηγή: flashnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap