Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Με νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο ο δήμος Αμαρίου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Η «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ» προϋπολογισμού 118.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 %, χρηματοδοτήθηκε  από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με το ποσό των 74.400,00 ευρώ από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Το υπόλοιπο ποσό των 43.600,00 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από τακτικά έσοδα (ίδιους πόρους) του Δήμου Αμαρίου.

Την παραλαβή έκανε ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός ο οποίος,  εξέφρασε την ικανοποίησή τονίζοντας πως: «Η παραλαβή του απορριμματοφόρου αποτελεί επίτευξη μιας επίπονης και στοχευμένης προσπάθειας που ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας.  Συνεπείς στην υπόσχεσή μας προς τους δημότες για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και προς τους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας για ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας, ξεκινήσαμε ένα αγώνα προκείμενου την αντικατάσταση του υπάρχοντος απορριμματοφόρου το οποίο μετράει, πάνω από τριάντα έτη κυκλοφορίας – το παλαιότερο απορριμματοφόρο σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη για την πολύτιμη στήριξη και αρωγή του καθ’ όλη τη διαδικασία έως την επίτευξη του στόχου μας. Καταφέραμε έτσι να αποδείξουμε ότι μέσα από προσεκτικό σχεδιασμό θέτοντας προτεραιότητες και  ιεραρχώντας τις ανάγκες μας μπορούμε να πετύχουμε αυτό που ως τώρα φάνταζε ακατόρθωτο».

«Η σημερινή παραλαβή του απορριμματοφόρου αποτελεί προσωπικό στοίχημα για το Δήμαρχο κ. Παντελή Μουρτζανό. Ένα πάγιο αίτημα του Δήμου μας, επιτέλους ικανοποιείται. Η  καθαριότητα είναι μια δύσκολη και καθημερινή μάχη και ευχαριστώ τους εργαζομένους που ανταποκρίνονται επάξια στο δύσκολο έργο τους. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε προχωρήσει στην αντικατάσταση πλέον των εκατό φθαρμένων κάδων ενώ ταυτόχρονα, εντείνουμε  τις προσπάθειες μας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης Α.Ε., για έναρξη προγράμματος  τοποθέτησης κάδων ανακύκλωσης στους οικισμούς του Δήμου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος σε θέματα Καθαριότητας κ. Γιώργος Σταθωράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap