Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: 40 μαθητές από 2 Δημοτικά Σχολεία συνδέθηκαν εξ αποστάσεως!

Δημοσιεύτηκε

στις

μαθητές
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2020», 40 μαθητές και 4 δάσκαλοι από δυο δημοτικά σχολεία του Ρεθύμνου, συνδέθηκαν εξ αποστάσεως για πρώτη φορά από το σπίτι τους!

Με αυτόν τον τρόπο και δεδομένων των συγκυριών που τους έχουν φέρει μακριά από τις αίθουσες διδασκαλίες τις τελευταίες εβδομάδες, οι μαθητές συνεργάστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά του Διαδικτύου στην ζωή μας.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ζήσαμε συγκινητικές και ανεπανάληπτές στιγμές!

Ευχαριστούμε τους δασκάλους και τις διευθύνσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθυμνου και του και του Δ.ΣΧ Άδελε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και τους γονείς τους!

Φορέας Υλοποίησης του Προγράμματος ΟΔΥΣΣΕΑΣ είναι το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στην Δια Βίου & εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.ΕΑ] του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα σχολεία μας και η πρόσωπο με πρόσωπο διδασκαλία στην τάξη, το παιχνίδι στο προαύλιο, η ανεπανάληπτη σχέση μαθητών και δασκάλου δεν αντικαθίστανται από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Σε περιόδους ασύμμετρης απειλής σαν και αυτές που βιώνουμε σήμερα, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση βοηθά να μην σβήσει η φλόγα της μάθησης.

Με το καλό λοιπόν, «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» για να μη λείψει κανείς από το  ραντεβού στα σχολεία μας”!

μαθητές
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap