Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Το κάλεσμα του Γιώργη Μαρινάκη για την Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λίγα 24ωρα έμειναν προτού ανοίξουν οι κάλπες που θα αναδείξουν τον επόμενο δήμαρχο Ρεθύμνου και οι διεργασίες στα επιτελεία των συνδυασμών έχουν «χτυπήσει κόκκινο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο συνδυασμός Νέα Αντίληψη του νυν (κι εκ νέου υποψήφιου) δημάρχου Ρεθύμνης, Γιώργη Μαρινάκη, έχει καταφέρει να δημιουργήσει πανστρατιά στην πόλη την οποία ετοιμάζεται να επιβεβαιώσει με μια επιβλητική συγκέντρωση την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Η Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Γιώργη Μαρινάκη, θα λάβει χώρα στις 20:00 στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου και η Νέα Αντίληψη καλεί όλους τους δημότες να παρευρεθούν προκειμένου να γίνουν μέτοχοι του μηνύματος της μεγάλης νίκης η οποία έπεται το βράδυ της Κυριακής.

 

 

 

«Με χαρά σας προσκαλώ στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Συνδυασμού μας “Νέα Αντίληψη” την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κήπο. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Γιώργης Χ. Μαρινάκης», είναι το μήνυμα που μεταφέρει στους ψηφοφόρους του ο επικεφαλής της Νέας Αντίληψης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version