Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Στηρίζει Γιώργο Μαρινάκη στον β’ γύρο ο Θωμάς Κρεβετζάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρεβετζάκης


Ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στον δήμο Ρεθύμνου, οι διεργασίες και οι επικοινωνίες έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους, ενώ κάποιες από αυτές φαίνεται πως έχουν κιόλας καρποφορήσει.

Αναφερόμαστε φυσικά στη δεδηλωμένη στήριξη του Θωμά Κρεβετζάκη και του συνδυασμού του «Οι Πολίτες Μπροστά, ένας Δήμος για Όλους» προς το πρόσωπο του Γιώργη Μαρινάκη.

Ο πρώτος συναντήθηκε με τον κύριο Μαρινάκη το πρωί της Τρίτης και συμφώνησαν σε προγραμματικές συγκλίσεις και κοινούς στόχους.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι αυτονόητο, ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Γιώργη Μαρινάκη στο μπρα ντε φερ του με τον Θοδωρή Νίνο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συνδυασμός του κυρίου Κρεβετζάκη κατάφερε να συγκεντρώσει στον α’ γύρο το 6,47% των ψήφων. Μια δεξαμενή ψηφοφόρων, δηλαδή, η οποία σε περίπτωση που ακολουθήσει τη γραμμή που επίσημα εκφράζει πλέον ο συνδυασμός, είναι πολύ πιθανό όχι απλά να αναδείξει νικητή, αλλά να διευρύνει ακόμη-ακόμη και το άνοιγμα της «ψαλίδας».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θωμά Κρεβετζάκη:

«Η δημοτική παράταξη «Οι Πολίτες Μπροστά, ένας Δήμος για Όλους» με επικεφαλής το Θωμά Κρεβετζάκη αποφάσισε ομόφωνα  στην ολομέλεια της την στήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Με αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι διασφαλίζεται, σύμφωνα και με την κατανομή των εδρών του Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, η μοναδική  δυνατότητα μιας συνεκτικής προοδευτικής πλειοψηφίας στη διακυβέρνηση του Δήμου.

Εκτιμούμε ότι υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για τη σύμπραξη δύο διακριτών αυτοδιοικητικών δυνάμεων στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και κοινών στόχων, που εγγυώνται μια νέα πορεία στα δημοτικά μας πράγματα, με προτεραιότητα τη συμμετοχή των πολιτών, τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και το δημόσιο συμφέρον».

Κρεβετζάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap