Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Κοσμοπλημμύρα στο Αμάρι για το πανηγύρι του Αγίου Τίτου | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αύγουστος σημαίνει διακοπές, μπάνια, ξεκούραση, γλέντι και πανηγύρια.

Σε κάθε άκρη της Ελλάδας, σε πλατείες, αλάνες και σε ξωκλήσια, στήνονται πανηγύρια με εκατοντάδες ή και χιλιάδες επισκέπτες, άφθονο κρασί, φαγητό και χορό. Αν έπρεπε όμως να ξεχωρίσουμε τη ναυαρχίδα των ελληνικών πανηγυριών, τότε με ευκολία θα λέγαμε πως αυτή είναι η Κρήτη!

Για να γυρίσει κάποιος όλα τα πανηγύρια στο νησί μας χρειάζεται αρκετές ζωές, ωστόσο η εμπειρία από τη συμμετοχή του σε αυτά θα τον αποζημιώσει πλήρως. Η δικιά μας η αποζημίωση ήρθε με τη χθεσινή μας βόλτα σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό του Ρεθύμνου, το Νεφς Αμάρι!

Εκεί, στην πλατεία του χωριού, δίπλα ακριβώς από το δημοτικό σχολείο και με αφορμή την γιορτή του Αγίου Τίτου, Κρητικοί και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι και γλέντησαν με την ψυχή τους για -ούτε λίγο ούτε πολύ- δώδεκα ολόκληρες ώρες, σε ένα πανηγύρι το οποίο μετρά ιστορία 100 περίπου χρόνων!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του daynight:



Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version