Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Αλλού για αλλού τα κολωνάκια στο Ρέθυμνο! – Δείτε τις φωτογραφίες που δεν βγάζουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως νόημα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλού για αλλού τα κολωνάκια που εμποδίζουν… τα οχήματα στα κεντρικά πεζοδρόμια του Ρεθύμνου! Ενώ υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθούν για συγκεκριμένες περιπτώσεις, συνήθως βρίσκονται εκτός της κανονικής τους θέσης. Τα κολωνάκια μπορεί να τα βρει κάποιος στο πεζοδρόμιο κάπου αφημένα, δίπλα στην ράμπα που γίνεται η φορτοεκφόρτωση του εκάστοτε καταστήματος, αλλά ακόμα και… μέσα σε αυλή σπιτιού, “δύσκολα” όμως… στη θέση τους!

* Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Τα συγκεκριμένα πράσινα κολωνάκια είναι τοποθετημένα από το Δήμο Ρεθύμνου για να εμποδίζουν την ανάβαση των αυτοκινήτων πάνω στα πεζοδρόμια, παρ’ όλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθούν από τη θέση τους, αλλά σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως είναι η φορτοεκφόρτωση που γίνεται στο εκάστοτε κατάστημα. Παρ’ όλα αυτά προφανώς γίνεται κατάχρηση, διότι καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά και της νύχτας πολλές φορές, είναι αφημένα στην ίδια παρατημένη θέση, όμως όχι στη θέση τους.

Τι συμβαίνει επιτέλους; Θα γίνουμε λίγο περισσότερο τυπικοί και σωστοί στην ανάληψη της ευθύνης που αφορά όλη την πόλη ή θα συνεχιστεί… το ίδιο βιολί και όπως βολεύεται ο καθένας και για όσο πάει;

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap