Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Έκλεψε την μοτοσικλέτα αλλά δεν πρόλαβε να ανοίξει… γκάζι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Περιστατικό κλοπής μοτοσικλέτας καταγράφηκε στο αστυνομικό δελτίο του Ρεθύμνου, ωστόσο η κατάληξή της ήταν θετική για τον κάτοχό της.

Και αυτό διότι ο αλλοδαπός που προχώρησε στην κλοπή, έπεσε στα «πλοκάμια» των αστυνομικών, προτού προλάβει να πει… κύμινο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη του Ρεθύμνου το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο ο εντοπισμός του άνδρα που έκλεψε τη μηχανή, έγινε χτες Τρίτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Παράλληλη, η κλαπείσα μοτοσικλέτα βρέθηκε και παραδόθηκε στον κάτοχό της.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, σήμερα (28.04.2020) το πρωί στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (27.04.2020) το απόγευμα, ο ανώτερο αλλοδαπός αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ανευρέθηκε και η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσυκλέτα η οποία αποδόθηκε στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version