Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Μετά την καταιγίδα, η ηρεμία-Δείτε φωτογραφίες από την πόλη που ανακάμπτει!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τις τελευταίες ημέρες οι περισσότεροι κάτοικοι της Κρήτης έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες απίστευτων φαινομένων. Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί μας, είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσουν μεγάλοι οδικοί άξονες, να πλημμυρίσουν περιοχές ολόκληρες, να καταρρεύσουν ιστορικές γέφυρες, να καταστραφούν περιουσίες

Και κυρίως; Να θρηνήσουμε θύματα όπως συνέβη στην περίπτωση του 61χρονου αγνοούμενου στα Χανιά

Μαζεύοντας τα κομμάτια τους, οι άνθρωποι του νησιού οφείλουν να ξανασταθούν στα πόδια τους και να ξαναμπούν  στο μονοπάτι της όμορφης καθημερινότητά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι εικόνες που μαζέψαμε από την πόλη του Ρεθύμνου μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας έρχονται να μας δώσουν μια αίσθηση ηρεμίας και αποκατάστασης, κάνοντάς μας να αισιοδοξούμε για την επόμενη, όμορφη μέρα που (δεν μπορεί) θα ξημερώσει!

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version