Διαφήμιση

Ρέθυμνο

ΡΕΘΥΜΝΟ: Οι βροχές έκαναν την εμφάνισή τους και κάποιοι το ευχαριστήθηκαν! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το φθινόπωρο φάνηκε έντονα σήμερα στο Ρέθυμνο με έντονη και ραγδαία αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες. Από τη μια μετά τα μεσάνυχτα και μετά άνοιξαν οι ουρανοί με συχνές μπόρες και συνεχή βροχόπτωη.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη

Έπειτα από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα καλοκαιρίας η σημερινή μπόρα κατά μια έννοια φάνηκε να είναι αρκετά ευχάριστη για τους ντόπιους, αφού οι δρόμοι άδειασαν από πεζούς, η κίνηση στους δρόμους δεν ήταν ιδιαίτερα έντονη, παράλληλα όμως γέμισαν οι καφετέριες και τα κουτούκια που διέθεταν υπόστεγο.

Για όσους δεν κατάφεραν να μείνουν κάπου σταθερά μέχρι να καλμάρει η μπόρα δεν ήταν τόσο ευχάριστη η διαδικασία, αφού η μπόρα ήταν τόσο έντονη που ήταν αδύνατο να παραμείνουν στεγνοί.

Παρ’ όλα αυτά τα φυτά της πόλης ποτίστηκαν αρκετά με τόσο νερό που έριξε και φάνηκαν σαν να ξαναζωντάνεψαν. Από την άλλη τα χρώματα του ουρανού ήταν μελαγχολικά και μουντά που στους περισσότερους επισκέπτες και ντόπιους δημιούργησαν την αίσθηση της ραστώνης και του χουχουλιάσματος.

Το σίγουρο είναι πως η πρώτη μπόρα στο Ρέθυμνο δεν προκάλεσε ιδιαίτερο εκνευρισμό, αντιθέτως οι περισσότεροι φάνηκε να το διασκεδάζουν ή απλώς να το απολαμβάνουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version