Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο έδειξε την Ανθρωπιά του: Πάνω από 600 γιατροί και νοσηλευτές φιλοξενήθηκαν στα ξενοδοχεία μας!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο γιατροί νοσηλευτές
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το είπαν και το έκαναν! Ο λόγος για τους ξενοδόχους της πόλης μας οι οποίοι εν μέσω καραντίνας είχαν βγάλει σχετική ανακοίνωση μέσα από την οποία γνωστοποιούσαν μια υπέροχη και ανθρώπινη πρωτοβουλία.

Ποια ήταν αυτή;

Μα το να καλέσουν όλους εκείνους που έδιναν τη μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας στα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας, να έρθουν στο Ρέθυμνο όταν με το καλό κοπάσει ο κορονοϊός (δείτε ΕΔΩ).

Και ναι μεν ο τελευταίος, έχει κάνει ξανά έντονη την εμφάνισή του, αυτό όμως δεν εμπόδισε περισσότερους από 600 υγειονομικούς μαζί με τις οικογένειές τους να επισκεφθούν μέχρι πρότινος το Ρέθυμνο για τις διακοπές τους και να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης που τόσο είχαν ανάγκη.

Από την πλευρά του το Daynight.gr χαιρετίζει για μία ακόμη φορά την πρωτοβουλία του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, θεωρώντας ότι πρωτότυπες και αξιόλογες κινήσεις όπως αυτή, αντικατοπτρίζουν το πραγματικό πρόσωπο όχι μονάχα των Ρεθεμνιωτών αλλά και ολόκληρης της Κρητικής κοινωνίας: το πρόσωπο της Ανθρωπιάς και της φιλόξενης διάθεσης! 🙂

 

 

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου:

«Συμπληρώθηκε γρήγορα ο αριθμός των διαθέσιμων δωματίων, τα οποία αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν από τα ξενοδοχεία-μέλη του Συλλόγου, ως τιμή και αναγνώριση της  προσπάθειας που απαιτήθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στην αναγγελθείσα δράση του Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης: “Δωρεάν φιλοξενία σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των νοσοκομείων COVID-19 της Ελλάδας

Πάνω από 350 εργαζόμενοι, προερχόμενοι από τα 13 νοσοκομεία Covid-19 της Ελλάδας, φιλοξενήθηκαν με τις οικογένειες τους (συνολικά πάνω από 600 άτομα), κατόπιν αίτησης τους και αφού τηρήθηκε αυστηρή σειρά προτεραιότητας, σε 228 δωμάτια.

Συγκεκριμένα ανταποκρίθηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό από τα εξής νοσοκομεία:

Πανεπιστημιακό ΓΝ Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ΓΝ Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», Πανεπιστημιακό ΓΝ Ιωαννίνων, ΓΝ Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός» και Πανεπιστημιακό ΓΝ «Αττικόν».

Τα 20 ξενοδοχεία – μέλη του Συλλόγου, που φιλοξένησαν και σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που είχε προ-δημοσιευθεί, είναι :

AMMOS SUITES, AQUILA PORTO RETHYMNO, AQUILA RITHYMNA BEACH, ATLANTIS BEACH, ATRIUM AMBIANCE HOTEL, BATIS HOTEL, CARME VILLAS, GALINI MARE, IBISCOS HOTEL, IDEON HOTEL, JO AN PALACE, KIRKI VILLAGE, MINOS MARE, ODYSSIA  BEACH, PALAZZO GRECO, PEARL HOTELS, RETHYMNO MARE & WATER PARK, RETHYMNO VILLAGE, STERIS BEACH HOTEL, THEARTEMIS PALACE.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την άμεση ανταπόκριση και τη γενναιόδωρη προσφορά τους.

Εύχεται σε όλους Υγεία και Δύναμη για τη συνέχεια της πιο απαιτητικής και δύσκολης χρονιάς των τελευταίων ετών, ευελπιστώντας σε μια καλύτερη και ασφαλέστερη επόμενη χρονιά».

Ρέθυμνο γιατροί νοσηλευτές
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap