Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Στο χωριό Ρούστικα όταν λένε για κρητικό γάμο το εννοούν! | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι μερικές στιγμές στην Κρήτη που απλά σταματάς να μιλείς και αφήνεσαι στον ρυθμό της λύρας και του λαούτου. Στιγμές που από μόνες τους εκφράζουν όλη την ψυχή του νησιού και μαγεύουν κάθε επισκέπτη που δεν γνωρίζει πολλά για αυτό τον τόπο. Ιδιαίτερη θέση ανάμεσα τους έχουν χωρίς αμφιβολία οι κρητικοί γάμοι που ξεχωρίζουν από ολόκληρη την Ελλάδα για τα παραδοσιακά στοιχεία και το κέφι τους. Όλα τα παραπάνω τα σκεφτήκαμε, όταν παρακολουθήσαμε πριν από λίγες ημέρες ένα βίντεο από γάμο που έγινε στο χωριό Ρούστικα Ρεθύμνου!

Μερικά λεπτά πριν το ιερό μυστήριο του γάμου, οι λεβέντες μουσικοί και αρκετοί από τους καλεσμένους στο χωριό μαζεύτηκαν να παίξουν λύρα, λαούτο και να τραγουδήσουν παραδοσιακά κρητικά τραγούδια. Το κέφι λοιπόν και παράλληλα η συγκίνηση δεν άργησαν να έρθουν…

Δείτε το βίντεο από τα καλντερίμια του γραφικού χωριού Ρούστικα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version